La a.j.f. Dâmboviţa, Înscrierile continuă

S.A.
0 0

concurs pompieri si sincron tudor ajf 9.06.2011Aşa cum este nevoie în fiecare an calendaristic, documentele cu care jucătorii se legitimează pentru a participa la competiţiile sportive trebuie să aibă trecută viza anuală pe anul în curs. Fiecare club, indiferent de natura sportului practicat, în aceste zile îşi vizează licenţele de joc.
Aşa au procedat şi F.R.F., şi A.J.F. DAMBOVIŢA. De câteva săptămâni, la sediul A.J.F. DAMBOVIŢA delegaţii vin cu legitimaţiile jucătorilor pentru aplicarea vizei anuale de 2013.
Până acum, din cele 100 de cluburi afiliate la A.J.F. DAMBOVIŢA, s-au prezentat destul de multe echipe pentru viza anuală.
în paralel, la sediul A.J.F. DAMBOVIŢA se lucrează în aceste zile la introducerea datelor personale ale jucătorilor (seniori sau juniori) de la toate echipele participante în competiţii.
Pe lângă vizarea legitimaţiilor, se trece CNP-ul, pe rând, pe carnetul de legitimare şi pe fişa personală, ceea ce înseamnă o durată de timp mai mare.
De aceea, rugăm toţi delegaţii echipelor să se grăbească să întocmească tabele cu jucătorii, să obţină de la fiecare senior copie xerox după cartea de identitate (juniorii au copii în legitimaţii) şi să se prezinte la sediul A.J.F. DAMBOVIŢA pentru perfectarea documentelor.
Menţionăm că pe SITE-UL A.J.F. s-au introdus deja datele personale ale jucătorilor din Liga a 4-a şi ONOARE 1+2, urmând să fie în curând finalizat tot procesul de introducere a datelor personale.
Programul returului din CUPA ROMANIEI este deja pe SITE-UL A.J.F. DAMBOVIŢA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Prichindeii" lui Alexandru Filip Vor să facă performanţă

I-am văzut pe puştii de 9-10 ani de la F.C. Municipal Târgovişte la câteva antrenamente şi la meciurile unui turneu la sală. Mi-au plăcut cum aleargă, cum dau în minge, cum se pregătesc. în trupa profesorului Alexandru Filip sunt şi trei stângaci da rasă, Gabriel Stoican, Cristi Constantin şi Anghel […]