La A.J.F. Dâmboviţa, înscrierile au intrat în linie dreaptă

S.A.
0 0

concurs pompieri si sincron tudor ajf 9.06.2011Încet, dar sigur, se apropie reluarea jocurilor oficiale ale anului 2013.
Aşa cum se obişnuieşte, primele meciuri de „încălzire” sunt cele din Cupa României, faza judeţeană, ajunsă în turul V al 16-zecimilor de finală.
După cum ştiţi, pe 03.03.2013 se deschide cortina cu partidele din Cupă, unde vor fi prezente cele 17 echipe din Liga a 4-a şi câştigătoarele turului IV, respectiv categoria Onoare şi Promoţie.
Dar pentru aceasta cele 32 de echipe trebuie să aibă toate documentele vizate, înscrierea plătită etc. Pentru aceasta fiecare delegat trebuie să se prezinte la sediul A.J.F. Dâmboviţa pentru vizarea legitimaţiilor.
Am informat de mai multe ori că A.J.F. Dâmboviţa s-a aliniat cerinţelor U.E.F.A. şi F.R.F şi a deschis SITE-UL personal, unde va fi introdusă întreaga documentaţie oficială de la A.J.F., de interes public. A fost deja introdusă componenţa echipelor din Liga a 4-a şi, parţial, categoria Onoare, iar zilnic se lucrează la finalizarea acestui SITE deosebit de util, de necesar. Aici veţi putea lua contact cu rezultatele fiecărei etape şi clasamentele la zi. Fiecare jucător va fi înregistrat cu datele personale şi echipa la care evoluează la un moment dat. Dar ce este mai important este faptul că fiecare delegat, când se prezintă la A.J.F. cu legitiaţiile jucătorilor pentru vize, trebuie să aibă asupra lor şi copiile xerox ale tuturor jucătorilor după C.I., pentru a completa pe fişa personală şi legitimaţie CNP-ul fiecăruia, apoi toate aceste date vor fi introduse pe SITE-ul A.J.F. Deci, cine nu are copii de pe cărţile de identitate sau certificatele de naştere nu va primi viza pe legitimaţie.
Incepând de luni, 28 ianuarie, se pot efectua transferuri până cu 48 de ore înaintea primei etape a returului pentru fiecare categorie în parte.
De asemeni, atenţionăm conducătorii cluburilor care, dintr-un motiv sau altul, nu mai deţin ştampilă, să binevoiască să-şi procure acest document extrem de necesar la ştampilarea oricărui document emis de clubul respectiv.
In retur, sunt în continuare consideraţi juniori cei născuţi în anul 1994 şi mai mici.
Pentru a evita aglomeraţia din ultimele zile, rugăm delegaţii să se prezinte din timp pentru vize, deoarece durează foarte mult completarea CNP-ului pe legitimaţie, fişă şi introducerea pe SITE.
Până acum, din Liga a 4-a şi-au rezolvat documentaţia 6 cluburi şi alte 20 din celelalte serii şi cluburile cu activitate de copii şi juniori (Chindia Târgovişte, juniori C, D, E, Cetatea Târgovişte, F.C.M. Târgovişte etc).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noutăţi pentru ediţia 2013-2014

Pe masa de lucru a F.R.F., departamentul COMPETIŢII, sunt multe documente în studiu, multe variante de disputare a celor două competiţii, Liga a 2-a şi a 3-a, juniori republicani, fotbal feminin şi de sală etc. Pentru ediţia 2013-2014, F.R.F. doreşte să înlocuiască jucătorii sub 21 de ani obligatorii cu juniori. […]