LA A.J.F. DÂMBOVIŢA A ÎNCEPUT APLICAREA VIZELOR

S.A.
0 0

sportDeşi au trecut doar câteva zile din noul an, la A.J.F. DÂMBOVIŢA activitatea de înscriere şi aplicare a vizei pe 2014 a început.
Pentru evitarea aglomeraţiei, este de preferat ca delegaţii echipelor să se prezinte cât mai devreme la sediul A.J.F. cu tabelul cu jucătorii pe care îi doresc, ca să li se aplice viza pe carnetul de legitimare, fără de care nu au drept de joc în 2014.
Perioada de transfer începe pe 27 ianurie şi se termină cu 48 de ore (2 zile) înaintea începerii returului pentru fiecare categorie în parte.
Acum se pot face noi legitimări şi, cel mai important, legitimaţiile care nu mai au spaţiu pentru aplicarea vizelor anuale sau medicale, al eventualelor sancţiuni, vor trebui preschimbate, deoarece nu vor primi viza anuală dacă sunt expirate, deteriorate, rupte sau cu pagini lipite.
Toţi delegaţii vor trebui să-şi verifice din timp starea fiecărei legitimaţii, apoi să procure cel puţin o fotografie, 25 lei şi legitimaţia veche.
Atenţie la campletarea ACORDULUI DE TRANSFER, nu se
primesc copii xerox, decât documente cu ştampilă şi semnătură în original. De asemenea, cluburile care şi-au schimbat denumirea şi nu au depus la secretariatul A.J.F. copie xerox după noul CERTIFICAT DE IDENTITATE SPORTIVĂ cu noua denumire nu vor primi viza anuală.
Este vorba de FLACĂRA MO-RENI, transformată
în C.S.M. FLACĂRA MORENI, GR. ŞC. AG. NUCET,
devenit LICEUL
TEHNOLOGIC,
ELECTROSID
TITU, care se numeşte URBAN TITU, RAPID IBRIANU.
Dacă aceste cluburi nu vor prezenta C.I.S. la acordarea vizelor, nu vor fi vizate legitimaţiile jucătorilor (conform R.O.A.F.).
Celelalte echipe care doresc nu îşi pot schimba denumirea decât la sfârşitul campiontului.
De asemeni, jucătorii care nu au CNP-ul pe legitimaţie sau fişa personală vor trebui să prezinte CI. sau certificatul de naştere la aplicarea vizei anuale.
Atragem atenţia cluburilor care şi-au început întocmirea dosarelor pentru C.I.S., dar care încă nu au C.I.S.-ul scos, că nu pot încheia contracte sau convenţii civile cu jucătorii în lipsa C.I.S.-ului, chiar dacă au hotărâtea judecătorească şi alte documente.
La A.J.F. singurul document care interesează şi este valabil este CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVĂ (conf. statului F.R.F. şi A.J.F.), toate celelalte documente fiind valabile la eliberarea C.I.S.-ului, nu şi la A.J.F. Se atrage atenţia că nu se vor face concesii celor care nu respectă R.O.A.F.-ul şi nu se încadrează în legile fotbalului, că nu vor primi viza anuală pe anul 2014.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MOMENT ANIVERSAR ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Sâmbătă, 4 ianuarie 2014, s-a desfăşurat, la Reşedinţa Arhiepiscopală din Târgovişte, sărbătorirea zilei de naştere a Înaltpreasfinţitu-lui Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, în acest an în care se vor împlini 15 ani de arhipăstorire pe tronul arhieresc de la Târgovişte, la care au participat: domnul Prof. Victor OPASCHI, Ministrul Secretar […]