KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIȘTE AU CUCERIT 25 DE MEDALII LA CUPA ROMÂNIEI DE SHITO RYU

Mihai ROŞOIU
1 0

Rezultate notabile pentru sportivii de la CS Târgoviște la Cupa României la Karate Shito Ryu pentru copii, cadeți, juniori, seniori și veterani. La ediția din acest an a competiției, găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște, sportivii clubului nostru, antrenați de Ionuț Munteanu, au obținut un total de 25 de medalii, dintre care 3 de aur.

Karateka Clubului Sportiv care au urcat pe prima treaptă a podiumului au fost Ana Maria Hura-Tudor  (cadete kumite – 55 kg) și Alexandru Vede (cadeți kumite +67 kg și cadeți kumite Shobu Ippon +67 kg).

Medalii de argint au obținut echipa de kata seniori băieți, alcătuită din Răzvan Stanciu, Octavian Pomârleanu și Alexandru Munteanu, echipa de kata senioare fete, formată din Lorelley Andrei, Ștefania Huiu și Ana Maria Bălan, Răzvan Stanciu (seniori kata kobudo), Alexandru Munteanu (juniori kumite Shobu Ippon -64 kg), Andreea Geana (junioare kumite – 50 kg și junioare kumite shobu ippon -50 kg), Ștefania Huiu (cadete kumite +55 kg), Mihnea Ilie (cadeți kata), Alexandru Soare (cadeți kumite – 60 kg) și Fabian Constantin (minicadeți kumite Shobu Ippon +50 kg).

În posesia bronzului au intrat Octavian Pomârleanu (seniori kata kobudo), Răzvan Stanciu (juniori kata), Lorelley Andrei (juniori kumite -50 kg), Alexandru Munteanu (juniori kumite – 65 kg), Vlăduț Mocanu (juniori kumite +72 kg și juniori kumite Shobu Ippon +72 kg), Robert Vasilică (juniori kumite -59 kg și juniori kumite Shobu Ippon -59 kg), Ștefania Huiu (cadete kata), Ana Maria Hura-Tudor (cadete kumite Shobu Ippon -55 kg), Anastasia Dinu (minicadete kata) și Dragoș Ancuța (copii 10-11 ani kata începători).

Prin cucerirea celor 25 de medalii, karateka de la CS Târgoviște și-au depășit obiectivele stabilite înaintea competiției.

Secția de karate a clubului nostru a participat la competiția din week-end cu un lot format din 23 de sportivi, care au luat parte la 39 de probe individuale și 2 pe echipe. Probele de concurs au constat în kata individual și echipe, kata kobudo, kumite individual și kumite Shobu Ippon.

La ediția din acest an a Cupei României de Karate Shito Ryu au fost prezenți aproximativ 320 de sportivi de la cluburile de Shito Ryu afiliate la Federația Română de Karate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CĂTĂLIN AMUZA CONTINUĂ SERIA REZULTATELOR IMPORTANTE

Prezentare de excepție pentru atletul Cătălin Amuza la Campionatul Național de Semimaraton – București OMV Petrom 2022. La competiția găzduită de capitala României, duminică, 8 mai, sportivul clubului nostru s-a clasat pe primul loc la categoria M40, după ce a avut parte de o evoluție la înălțime pe toată durata […]