Karate-ul dâmbovitean rămâne în top TREI SPORTIVI ŞI TREI MEDALII EUROPENE

Mihai ROŞOIU

KARATEÎn perioada 05-07 Septembrie 2014, în Germania, la Heilbronn, a avut loc CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE GOJU RYU E.G.K.F. pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. Nivelul competiţiei a fost unul ridicat iar probele de concurs au constat în kata şi kumite individual şi pe echipe.
Din lotul naţional (45 de sportivi) al României de Goju Ryu au făcut parte şi 3 sportivi din Dâmboviţa: Mihăieş Cristian şi Vişan Cătălina de la C.S. Târgovişte şi Neaga Ştefan de la Petrom Flacăra Moreni. Sportivii legitimaţi la C.S.Târgovişte au reuşit să obţină 3 medalii de bronz (2 la individual şi 1 la echipe):
1. MIHĂIEŞ CRISTIAN- bronz cu la kumite individual seniori -67 kg.
– bronz
cu echipa naţională de seniori la kumite.
2. VIŞAN CĂTĂLINA – bronz la kata individual cadeţi
De menţionat că sportiva Vişan Cătălina este pregătită de către antrenor Munteanu Daniel, iar Mihăieş Cristian, care se pregăteşte cu antrenorul Munteanu Ionuţ, a reuşit să obţină o medalie internaţională la individual după o perioadă de 9 ani, în acest timp el cucerind numeroase medalii europene la kata şi kumite pe echipe dar şi 3 clasări pe locul V.
Petrom Flacăra Moreni a avut în lot un singur sportiv, antrenat de către Cozmolici Gheorghe, care are o medalie de argint la individual:
1. NEAGA ŞTEFAN – argint la kumite individual junior -61 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Partidul Asasinilor

Ţinând cont de faptul că massmedia românească, în general, şi cea locală, în particular, eludează dintr-o infatuare nejustificată subiecte care ar trebui totuşi să fie cunoscute, considerăm necesar ca cel puţin cotidianul nostru să le aducă la cunoştinţa creierelor ce încă fac eforturi de a gândi, deşi sunt tot mai […]