Juniori A. Gazdele au condus ostilităţile. FCM Târgovişte – GSA Nucet 5-1 (3-0)

A.l.

În derbiul judeţului Dâmboviţa, la Şotânga, pe stadionul Ghiorghi Zotic, F.C.M Târgovişte a obţinut o victorie concludentă. Oaspeţii s-au lovit de propriile limite. S-au descurcat greu.
Băieţii lui Marian Zgârubău au reuşit să ţină jocul sub observaţie în permanenţă. Au avut execuţii devastatoare. Invitaţi să domine, roş -albaştrii au urcat în atac şi au pornit asaltul la poarta Nucetului. Şi-au aşezat uşor, uşor tabăra în terenul advers. Din piciorul lui Petrică au plecat cele mai periculoase momente la poartă GSA -ului.
A. Enescu (11) a deschis scorul, 1-0. Talentatul mijlocaş a debutat, în min 25, scorul, 2-0.
Gazdele profită de ameţeala adversarilor şi Petrică (37) a urcat scorul la 3-0.
Vizitatorii au găsit o gură de oxigen în min 51, când au reuşit să micşoreze din diferenţă, 3-1.
Echipa lui Ghiorghi Zotic a ţinut adversarii departe de buturile lui Ioana GSA a fost în scădere de turaţie. N-au legat mai nimic. F.C.M a preluat controlul Sebastian „Messi” Braghidin a ieşit la rampă. Mai întâi ca ratangiu şi apoi ca marcator. Mica vedetă din Pandelea a marcat în min 59 pentru 4-1 şi a recidivat în min 77 când a stabilit scorul final, 5-1. Braghidin a ajuns la 17 goluri marcate în acest sezon.
Pentru F.C.M au evoluat: Ioana (cpt) -Dumitru, D. Stoicescu, Stroe, Bondac, A. Enescu, Petrică, Gae, Rabaciuc, Braghidin, Catrina. Au mai jucat: Zamfir, Gârtea, Vitregu, Stan. Rezervă neutilizată, Antofie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De ieri, 30 de antrenori au devenit cursanţi pentru licenţa Pro. Nicu Croitoru a rămas pe dinafară

Ieri, la Casa Fotbalului, sala Nicolae Dobrin a început un nou curs pentru antrenori care viziează licenţa UEFA Pro. La acest curs au fost admişi iniţial 30 de cursanţi. Din diferite motive Mihai Barbu şi Philippe Burle (iniţial admişi pentru aceste cursuri) au renunţat. În locul lor au fost acceptaţi […]