Județul Dâmbovița concurează pentru „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”

Date:

 Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia a reluat votul marți, 31 octombrie, începând cu ora 14:30, pentru cele mai apreciate proiecte ce vor fi premiate în cadrul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”. Astfel, termenul limită pentru votul proiectelor ce vor fi premiate în cadrul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, a fost extins cu o zi, până joi, 2 noiembrie 2023, ora 23:59:59, accesând următorul link: https://concurs.adrsm.ro/

Procesul de votare a fost oprit de ADR Sud-Muntenia în data de 30 octombrie a.c., din cauza unor probleme tehnice cauzate de traficul foarte mare pe anumite secțiuni ale site-ului. 

În urma verificărilor, au fost invalidate voturile abuzive realizate consecutiv în cadrul aceleiași sesiuni web de la aceeași adresă IP, din cele 14.305 voturi înregistrate fiind validate 3.612 până la reluarea votului.

În ceea ce privește funcționarea platformei, la formularul de vot toate câmpurile au devenit obligatorii și, de asemenea, pentru a rula mai rapid, pagina clasamentelor a fost optimizată, actualizarea acesteia realizându-se automat la fiecare 10 minute.

Conform Condițiilor de eligibilitate descrise în Regulament, reamintim că la concurs poate vota orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii concursului, care are domiciliul stabil sau reședința în România, care furnizează date reale privind identitatea şi posibilitatea de contactare a sa (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon) şi care acceptă termenii şi condițiile Regulamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...