JUCĂTORII CHINDIEI NU S-AU REGĂSIT PRINTRE REMARCAŢII ETAPEI PRECEDENTE

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a ultimei etape:
PORTAR
Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 38 de ani) – A avut patru intervenţii decisive prin care a ţinut plasa porţii medieşenilor neatinsă şi a contribuit la un succes foarte important, care a urcat-o pe Gaz Metan până pe
locul 11.
FUNDAŞI
Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) -Un nou meci perfect făcut de puternicul fundaş al clujenilor, care a fost ca un zid în faţa atacurilor craiovene.
Florin Gardoş (Academica / 32 de ani) -Experimentatul fundaş al ilfovenilor a fost la înâlţime în defensivă, iar urcările sale în atac au pus multe probleme adversarilor.
lonuţ Larie (Gaz Metan /34 de ani) – Pe lângă prestaţia din centrul apărării, a marcat şi un gol, primul din contul său în acest sezon.
MIJLOCAŞI
Stefan Askovski (FC Botoşani / 29 de ani) – A înscris un gol foarte frumos, care le-a asigurat moldovenilor a doua prezenţă consecutivă în faza superioară a competiţiei.
Thibault Moulin (Academica / 31 de ani) – Pe lângă golul marcat direct din corner, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, participând la majoritatea acţiunilor iniţiate de Academica.
lonuţ Năstăsie (FC Argeş / 29 de ani) -Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de antrenorii piteştenilor. A scos penalty, a marcat şi a pasat decisiv pentru ultimul gol reuşit de argeşeni.
Doru Popadiuc (Poli laşi /26 de ani) – A înscris golul care le-a adus ieşenilor al treilea succes cu Nicolo Napoli pe bancă în cinci jocuri. A fost a 10-a reuşită a acestuia în Liga 1.
ATACANŢI
Raul Rusescu (Academica / 32 de ani) -A arătat şi în acest meci că este redutabil împotrivas roş-albilor, împotriva cărora a marcat pentru a şaptea oară în carieră pe prima scenă.
Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) -Formidabil! A înscris de două ori şi a ajuns la 14 goluri marcate în sezonul de debut pe prima scenă.
Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – A bifat al 16-lea meci în ediţia curentă cu gol marcat, ajungând la 19 reuşite. Este principala armă a roş-albaştrilor în lupta pentru titlu.
ANTRENORUL ETAPEI
Ilie Poenaru (Academica / 44 de ani) – A gestionat perfect ultimul meci din sezonul regulat. Ilfovenii s-au impus pe arena din „Ştefan cel Mare” cu 3-1, după un joc foarte bine pregătit tactic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA A COBORÂT ÎN CLASAMENTUL WTA

Anunţ trist pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Tiriac, la început de săptămână! Veştile nu sunt bune nici pentru Simona Halep. Noutăţile neplăcute vin din fluidul clasament WTA, unde schimbările se pot produce de la o săptămâna la alta.Sorana tocmai şi-a sărbătorit împlinirea a 31 de ani. Ea a […]