Jucătorii Chindiei Au plecat spre zări mai calde

A.l.

sportDe la Chindia, cei mai buni jucători: Perianu, Costache, Rădoi, Buşu, Şerban, Băluţă, Verdeş, Gavrilă, Mihăiescu, Voduţ
au plecat spre zări mai calde şi mai mănoase sau au îmbătrânit (Verdeş, Rădoi), şi alţii de valoarea lor nu s-au arătat.
Mulţi cunoscători or să spună că datorită acestor jucători s-a retrogradat. De acord, dar aceştia n-au fost pregătiţi corespunzător. Chindia n-a avut antrenor sever care să pună şaua pe elvii lui, care să facă o garnitură solidă, disciplinată şi competitivă.
Antrenorii Flavius Stoican, Eusebiu Tudor şi chiar Silviu Dumitrescu le-au permis jucătorilor să-şi plimbe comoditatea pe teren, să evolueze cu jumătăţi de măsură.
Au crezut că vor fi răsfăţaţi de noroc. Aceştia n-au fost supuşi la antrenamente nemiloase, la responsabilizare individuală. Nu s-a făcut analiza jocurilor, nu s-a lucrat la deficienţele constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urban Titu Se întoarce la domiciliu

Urban Titu termină stagiul de pregătire din această vară, astăzi, cu meciul amical cu C.S. Mioveni (tineret şi rezerve). Echipa antrenată de Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin s-a pregătit la Govora, în perioada 17-23 iulie. S-au făcut două antrenamente pe zi, cu vitaminizare şi refacere. în prima zi de […]