Published On: vin, aug. 9th, 2019

Jucătoarele CSM-ului campioane de bashet 3×3 Ştiinţa Bucureşti ANCA STOENESCU ŞI GABI IRIMIA, CELE MAI BUNE DIN ROMÂNIA

nichiduta.ro

Echipa feminină Ştiinţa Bucureşti şi echipa masculină Dinamo Ştiinţa Bucureşti au câştigat titlurile naţionale ale LNB 3×3, după ce s-au impus în finalele sezonului 2018-2019, găzduite în această seară de Piaţa Prefecturii din Tg. Jiu.
Cea de-a doua ediţie a Ligii Naţionale de Baschet 3×3 s-a încheiat în această seară în Piaţa Prefecturii din Tg. Jiu cu victoriile echipelor Ştiinţa Bucureşti, la feminin, respectiv Dinamo Ştiinţa Bucureşti, la masculin, astfel că gruparea universitară poate considera că a reuşit „dubla” în actualul sezon de baschet 3×3.
în formula Gabriela Mărginean, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia şi Bianca Fota, echipa Ştiinţa Bucureşti a încheiat Turneul Final al LNBF 3×3 fără să cunoască înfrangerea, acumulând cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate. în faza grupelor, Ştiinţa a trecut pe rând de U Cluj-Napoca, cu 21-8, şi de CSU Oradea, cu 21-15, iar în meciurile eliminatorii s-a impus în faţa CSM Tg. Mureş, cu 21-7, pentru ca în semifinală să depăşească pe Rapid Bucureşti, cu 15-5, iar în finală să câştige disputa cu Agronomia Bucureşti, cu 14-11. în finala mică, Rapid Bucureşti a cucerit bronzul după ce a trecut de FCC Baschet Arad,
cu 15-14.
întrecerea masculină a fost dominată de Dinamo Ştiinţa Bucureşti, care a reuşit să obţină titlul naţional după un parcurs fără greşeală, acumulând procentaj maxim, cu cinci victorii din cinci partide. în formula Baris Aktas, Leonard Filip, Cezar Sandu şi Andrei Grosu, echipa Dinamo Ştiinţa a câştigat clar faza grupelor, trecând de CSM Galaţi, cu 21-11, şi de CSU Sibiu, cu 21-9, după care a trecut în sferturile de finală de U-BT Cluj-Napoca, cu 21-7. în semifinale, după un joc electrizant cu Athletic Constanţa, s-au impus cu 20-17, iar în ultima dispută au reuşit să treacă şi de CSU Piteşti, cu 17-15, intrând astfel în posesia mult râvnitului trofeu. în finala mică a întrecerii masculine, ABC Athletic Constanţa s-a impus clar în fata CSM Bucureşti, cu 18-10.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro