Jocuri de cazinou pe care le poți juca acasă

Date:

Distracția la tine acasă! Cum ar fi să poți recrea în liniștea și confortul locuinței tale, măcar o parte din tot ce înseamnă zumzetul, agitația, euforia, entuziasmul și fiorul unei vizite de la cazino? Trebuie să știi că este destul de simplu, dacă îți faci un plan bine pus la punct și ai în vedere să bifezi câteva lucruri de pe o listă.

Desigur, trebuie să începi cu câțiva prieteni dispuși să participe la seara de gambling, să te ocupi de tot ce înseamnă catering și băuturi – nimic extravagant, pot fi niște gustări și băuturi. Apoi să setezi o lumină ambientală și un playlist demn de un cazino și, cel mai important, să faci o listă a celor mai permisive, accesibile și populare jocuri de cazino pe care să le încercați.

Cum nu prea poți face predicții în ceea ce privește preferințele fiecăruia, că aici vorbim despre cărți de noroc sau cărți de joc și nu găsim explicații pentru semnificație cărți tarot, cu siguranță că ar trebui să te reprofilezi pe diversitate. Adică să fie jocuri care să semene foarte puțin între ele, tocmai pentru a da ocazia fiecăruia să poată găsi ceva ce i s-ar potrivi, dar și ca să se încerce totul cât mai mult. Distracția este garantată cu minim de efort, te asigurăm, dar mai multe informații îți prezentăm mai jos.

Pariurile pe sport

Ceva mai simplu de atât nici că se poate: pariurile sportive. Nici nu trebuie să fie ceva foarte complicat, despre o competiție cu o miză importantă sau un sport despre care să aibă toți habar. Distracția vine și din ceea ce face fiecare cu ceea ce cunoaște, așa că este important ca toți cei implicați să își asume alegerile – dacă vrei să faci totul și mai interactiv, enumeră șansele pe o tabelă, creează cocktail-uri tematice și oferă un premiu suplimentar câștigătorului, fără ca acesta să știe.

O seară împreună cu prietenii poate fi cu atât mai interesantă când vă întreceți în pronosticuri – poate fi vorba despre câștigătorul unui concurs de talent, despre rezultatul unei întreceri sportive sau despre finalul unui serial. Atât timp cât sunteți împreună, iar motivul principal implică și un pariu pe care să-l urmăriți cu toții cu interes, cu atât seara va fi mai memorabilă. Partea cea mai frumoasă la a face pariuri acasă este că poți face câte astfel de întruniri vrei, pe mize cât se poate de unice.

Jocul de poker

Pokerul este un joc care se bazează fie pe strategie, într-o proporție mai considerabilă, fie pe noroc, într-un procent ce poate fi neglijat dar nu recomandăm să fie ignorat. Cu toate că este un joc preferat mai ales de bărbați, acesta se poate juca și de femei, atât timp cât regulile se cunosc și se aplică fără a se pierde timpul cu explicații. De asta este important că toți cei implicați să știe ce au de făcut înainte de întâlnire, iar aici, în calitate de organizator, ar fi tot în sarcina ta să te asiguri că toți și-au făcut temele, pentru ca fiecare partidă să decurgă cât mai ușor și repede.

O seară de poker vine la pachet cu multe oportunități de discuții, de a vă cunoaște – se recomandă să se aleagă dintre variațiunile 3 Card Poker sau Texas Hold’em, care sunt și cele mai permisive. Dar dacă vrei să faci totul și mai spicy, o versiune amuzantă ar fi Razz, adică aici să încerci să faci cea mai proastă mână de joc, oferind astfel o altă abordare.

Jocuri de cărți

Avantajul jocurilor de cărți este faptul că acestea se pot juca de cei de toate vârstele, așa că dacă este vorba despre familii cu copii, pot fi implicați și cei mici, care se vor distra pe cinste, atât timp cât vor fi invitații tăi. Cel mai probabil cu foarte multe dintre ele ești deja familiarizat, că probabil le-ai încercat deja în copilărie, dar poate că le-ai uitat pe măsură ce au apărut versiuni mai moderne de a petrece în cadrul unui cazino. Printre jocurile de cărți potrivite celor de orice vârstă amintim despre: Război, Tabinet, Popa Prostu, Septica, Macao, Trombon, Maciupiciu, Killer Preda-te și Toci.

Sigur, dacă vrei o extensie mai ofertantă, te poți orienta către jocuri cu cărți pe care să nu le știe nimeni dintre cei prezenți sau invitați și să acceptați cu toții provocarea să învățați ceva nou sau vă orientați către jocuri de echipă. Cele mai căutate astfel de nominalizări înseamnă: Kem’s, Blackjack, Vecinul, Kemp’s,  Pescuiește, Prinde Jokerul sau Pasiență,. Pentru informații complete va trebui să faci un mic research.

Din aceeași categorie includem și jocurile de societate, board game-urile fiind cât se poate de ușor de găsit în librării, magazinele specializate sau online. Sunt șanse foarte mari ca unii dintre invitați să aibă deja un astfel de joc, pe care l-ar putea împrumuta pentru o seară cu râsete și implicare!

Concluzie

Cu toate că poate nu am reușit să facem toate nominalizările, să știi că ar mai trebui să iei în considerare și următoarele – Pitch Quarters, Acey Deucy, Flip a Coin, Euchre, Bridge, Yahtzee, Spades, Three Card Monte, Canaste, Pinochle.

Sigur, și un joc de rummy, de șah, table sau domino ar putea fi variante, dar te încurajăm să te axezi doar pe jocurile de noroc specifice cazinourilor, tocmai pentru că aceasta este tema ta în calitate de gazdă și poate aceasta ar fi singura ocazie a unora dintre invitați, ca să încerce ce înseamnă acest tip de distracție. Și da, asigură-te că fiecare înțelege regulile jocului ales, că toți au ce le trebuie și se simt bine și în niciun caz nu luați lucrurile prea în serios, că v-ați adunat ca să vă distrați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...