Jandarmul lonuţ Timofte la Semimaratonul Bucuriei şi Semimaratonul Oraşului Plopeni

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiţii sportive (maratoane montane, semi-maratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate bune şi foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut noi rezultate notabile. S-a clasat pe locul al lll-lea general, la Semimaratonul Bucuriei desfăşurat la Urlaţi şi la Semimaratonul Oraşului Plopeni.
Pasionat de sport şi de alergarea montană, subofiţerul a intrat în competiţiile menţionatepentru a treia oară, parcurgând distanţele de 21, respectiv 10 km.
Jandarmul dâmobviţean va participa şi pe 13 octombrie a.c., la „Maratonl Internaţional Bucureşti „, care se va desfăşura pe o distanţă de 10 km.
Plutonierul-major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SIGURANŢA STUDENŢILOR, PRIORITATE PENTRU POLIŢIŞTI

Viaţa în studenţie nu e doar o probă care testează cunoştinţele, ci şi un „bilet” spre o nouă etapă din viaţa unui tânăr. La început de an universitar, Poliţia a reluat activităţile educativ-preventive şi controalele în apropierea centrelor, campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti. În anul universitar 2018 – 2019, […]