Jandarmul George Dragoș Dedu, pe podium la competiția de ciclism “MARVIN 2023”

Date:

După o perioadă de pregătire continuă, locotenent-colonel George Dragoș Dedu a obținut un rezultat notabil la maratonul de ciclism “MARVIN 2023” și a ocupat locul al II-lea, la categoria Master 2 (40 – 49 de ani).

Concursul de mountainbike s-a desfășurat sâmbătă, 13 mai a.c., în orașul Urlați din județul Prahova, printre dealurile pitorești și podgoriile din zonă, în organizarea BikeXpert Racing Team. Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.500 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire. 

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 (40 – 49 de ani) și a ocupat locul al II-lea pe podium  “după o “luptă” intensă în compania unor concurenți redutabili”. 

Ofițerul îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...