Jandarmul de onoare al unității

1 0

Plutonierul adjutant Ionuț Timofte a fost desemnat “Jandarmul de onoare al unității”.

Titlul i-a fost acordat într-un cadru oficial de către colonel Matei Viorel, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care i-a înmânat jandarmului montan certificatul și Insigna onorifică pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Subofițerul s-a evidenţiat prin modul în care și-a executat misiunile în cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind bine pregătit profesional, serios, cu inițiativă şi adaptabilitate la situaţii noi.

În anul 2021, acesta s-a implicat direct în activități specifice pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2, atât în perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă.

Militarul a participat la numeroase competiţii sportive (semimaratoane și maratoane pe asfalt, maratoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile, reprezentând cu mândrie, atât Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, cât și Jandarmeria Română.

Disticția onorifică a fost acordată cu ocazia aniversării Zilei Jandarmeriei Române, instituție care pe data de 3 aprilie a.c. a împlinit 172 de ani de existență.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cetățenii din Târgoviște, informați de polițiști

Structura de prevenire a criminalității și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au aflat pe străzile din municipiu, unde au desfășurat o activitate stradală de informare a cetățenilor. Polițiștii le-au adresat sfaturi pentru a reduce gradul de victimizare prin înșelăciuni sau furturi, precum și pentru a veni în sprijinul victimelor […]