Jandarmul dâmboviţean, Ionuţ Timofte, locul al II-lea la „Piteşti Half Marathon”

Plutonierul major Ionuţ Timofte a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la peste 70 de competiţii sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate bune şi foarte bune. Weekend-ul trecut, jandarmul montan a obţinut un nou rezultat notabil. S-a clasat pe locul al II-lea la crosul desfăşurat pe şoseaua din municipiul Piteşti, eveniment care a avut ca scop promovarea mişcării în aer liber ca stil de viaţă.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţie la categoria de vârstă +35 ani şi a parcurs un traseu de 10 km.
Subofiţerul va participa şi în luna septembrie a.c., la ultramaratonul caritabil „Autism 24h Marea Neagră 2021”, ce se va desfăşura la Mamaia şi va face parte din echipa Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor.
Prin participarea la acest eveniment ionuţ Timofte doreşte să-şi arate susţinerea faţă de copiii care suferă de autism, iar în calitate de ambasador (https://www.autism24h.ro/alergator/timo-fte-ionut-422) să strângă donaţii pentru aceştia. Plutonierul major ionuţ Timofte îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din cadrul inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La examenul naţional de bacalaureat, se echivalează/se recunosc probele de evaluare a competenţelor

A fost adoptat, în şedinţă de Guvern, proiectul de Ordonanţă de Urgenţă iniţiat de Ministerul Educaţiei pentru instituirea unor măsuri privind buna funcţionare a sistemului de învăţământ şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare. Măsurile adoptate vizează interesul […]