Jandarmii  sunt pe baricade la meciul AFC Chindia Târgoviște – CSC Dumbrăvița

Date:

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, începând cu ora 11:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște, se va disputa partida de fotbal din cadrul Campionatului Național,  Ligii a 2-a, Etapa a 7-a, dintre echipele AFC Chindia Târgoviște şi CSC Dumbrăvița.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și  celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții de siguranță a participanților, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine la acest eveniment.

Traficul rutier va fi restricționat la nevoie, în zona adiacentă arenei sportive, pe strazile Justiției, Calea Domnească, Prof. Cornel Popa, Nicolae Dobrin, conform aprobării comisiei de specialitate de la nivelul Primăriei Municipiului Târgoviște.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 09:00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, AFC Chindia Târgoviște, care a comunicat că va deschide tot stadionul pentru spectatori. Biletele se vor vinde online sau la casa de bilete a stadionului “Eugen Popescu”, după următorul program: astăzi, 21 septembrie a.c. și vineri, 22 septembrie a.c., în intervalul orar 11:00 – 19:00 și în ziua meciului de la ora 09:00 la 11:45. Totodată, copiii de 0 – 7 ani au intrarea gratuită, pe bază de bilet cu valoare 0, însoțiți de un adult, plătitor de bilet, doar în Tribuna 1, Sector B (Zona Family). 

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor. 

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional. 

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. 

De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces; 

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– în arena sportivă să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Pe această cale,  jandarmii transmit mulțumiri anticipat spectatorilor și suporterilor pentru comportamentul civilizat, dorind să vă asigure de vizionarea spectacolului sportiv, în condiții de siguranță și fair-play !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...