Jandarmii sunt la datorie pentru a asigura siguranța participanților la mai multe mainfestări publice. 

1 0

Jandarmii vor acționa în localitățile Iedera și Vulcana-Băi, precum și în zona Peștera din Bucegi, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice/ tradiționale și religioase, astfel:

– Festivalul “Iedera, un colț de Rai”;

– Ziua comunei Vulcana-Băi și la Hramul Mănăstirii Peștera Ialomiței.

Principala misiune a jandarmilor, alături de celelalte structuri cu atribuții în doemniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea eventualelor fapte de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări următoarele recomandări preventive:

• să dea dovadă de un comportament civilizat şi să respecte măsurile adoptate de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;

• să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

17 străzi și bulevarde din Târgoviște vor fi modernizate prin Programul „Anghel Saligny”

Prin Programul „Anghel Saligny”, Primăria Târgoviște a obținut finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a  17 străzi, cu o lungime de peste 12 kilometri. Este vorba de  bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, […]