Jandarmii sunt în mijlocul cetăţenilor la Sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”

0 0

Astăzi, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti vor asigura ordinea şi siguranţa publică în judeţul Dâmboviţa, urmând să fie prezente în zonele unde se vor desfăşura manifestări religioase prilejuite de Sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”. Astfel, jandarmii vor asigura un climat de normalitate în zona lăcaşurilor de cult unde vor avea loc slujbe religioase, respectiv la Mănăstirea Nucet, Biserica „Oborul Vechi” din municipiul Târgovişte şi biserica din localitatea Pătroaia, care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”.
Pentru evitarea unor incidente nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă cetăţenilor care vor participa la manifestările religioase următoarele:
– să respecte indicaţiile jandarmilor;
– să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete etc.);
– să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia; – ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, cetăţenii sunt sfătuiţi să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze, cu încredere, celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii montani dâmboviţeni în sprijinul turiştilor

Muntele a reprezentat o atracţie, indiferent de anotimp, pentru mulţi turişti care au poposit în zona Padina-Peştera, masivul dâmboviţean Bucegi. Având în vedere vremea deosebit de caldă şi numeroşii turişti din această perioadă, jandarmii de la Zănoaga şi Peştera, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi-au intensificat acţiunile în […]