Jandarmii dâmbovițeni, zi de zi printre dâmbovițeni 

Date:

Jandarmii dâmbovițeni în colaborare cu reprezentanții Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog au desfășurat o acțiune de informare preventivă la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, adresată tinerilor care își petrec timpul liber în această zonă. Scopul principal al acțiunii a fost de a oferi recomandări legate de prevenirea faptelor antisociale la manifestările publice și de a promova o vacanță în siguranță, precum și de a sensibiliza asupra pericolelor traficului și consumului de substanțe interzise.

Voluntarii antidrog au sprijinit distribuirea a peste 50 de pliante informative, conținând materiale educative privind riscurile asociate consumului de droguri și modalități de prevenire a acestora.

Prin implicarea directă în comunitate și prin furnizarea de informații relevante, autoritățile dovedesc un angajament ferm în combaterea fenomenului consumului de droguri și în protejarea tinerei generații.

Acțiunea desfășurată  demonstrează importanța colaborării între instituțiile statului și societatea civilă în abordarea problemelor legate de consumul de droguri, precum și necesitatea unei abordări preventive și educative pentru a contracara aceste fenomene negative. 

Prin astfel de demersuri, se urmărește creșterea gradului de conștientizare a riscurilor asociate consumului de droguri și promovarea unui comportament responsabil în rândul tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...