Jandarmii dâmbovițeni sunt zilnic în  stradă 

1 0

Principala misiune a jandarmilor, pe timpul tuturor manifestărilor cultural-artistice/tradiționale și sportive, a fost aceea de asigurare a siguranței cetățenilor, precum și prevenirea eventualelor fapte antisociale.

La acest moment, la nivel județean, se mai află în derulare două evenimente cultural-artistice,  respectiv Babel FEST în municipiul Târgovişte și Festivalul Verii în orașul Titu.

Pe această cale, jandarmii adresează  participanţilor la aceste manifestări următoarele recomandări preventive:

  • să adopte un comportament civilizat şi să respecte măsurile adoptate de organizatori și structurile de ordine și siguranță publică;
  • să sesizeze orice situație de pericol ori faptă de natură antisocială, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

În această perioadă, a minivacanței de Rusalii, nu au avut loc evenimente deosebite, care să afecteze climatul de ordine publică. Un singur incident a fost înregistrat în data de 10 iunie, la parada Babel FEST din Târgovişte, unde un bărbat, care se manifesta violent și adresa injurii participanților, a fost imobilizat de jandarmi, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestuia a fost depistată o baionetă. Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept de obiecte periculoase la adunări publice. Actele au fost înaintate autorităților abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMUNICAT DE PRESĂ