Jandarmii dâmboviţeni sunt la datorie 24 din 24 de ore

0 0

Jandarmii dâmboviţeni au executat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19.
În perioada 8 – 14 martie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu poliţiştii au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, terase, pieţe, parcuri şi în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară. De asemenea, au continuat şi verificările pentru respectarea măsurii privind circulaţia persoanelor după ora 23:00, respectiv intervalul orar 22:00-5:00 începând cu data de 14 martie a.c. Au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.100 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în special nepurtarea măştii de protecţie. Acţiunile informativ-preventive vor continua şi în perioada următoare, iar scopul acestora nu este neapărat acela de a aplica sancţiuni contravenţionale, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtaţi masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, să respectaţi măsurile de distanţare fizică, izolare şi carantină adoptate pe timpul stării de alertă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Record de infectări COVID-19, Dâmboviţa se apropie de SCENARIUL ROŞU

Al treilea val al pandemiei loveşte Europa. Ţările închid tot mai multe regiuni, în timp ce România bâjbâie prin pandemie. Primnul record de infectări înregistrat în anul 2021, de România, a fost marţi, 16 martie 2021, 6.118 de noi infectări cu coronavirus. Sunt cele mai multe îmbolnăviri depistate în 24 […]