Jandarmii dâmbovițeni sunt în mijlocul cetățenilor, de Izvorul Tămăduirii 

Date:

Astăzi, 21aprilie 2023, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti vor asigura ordinea şi siguranţa publică în judeţul Dâmboviţa, urmând să fie prezente în zonele unde se vor desfăşura manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”.

Astfel, jandarmii vor asigura siguranța cetățenilor în zona lăcaşurilor de cult unde vor avea loc slujbe religioase, respectiv la Mănăstirea Nucet, Schitul Ialomicioarei din Masivul Montan Bucegi, Biserica „Oborul Vechi” din municipiul Târgoviște și Mănăstirea Pătroaia, care poartă hramul “Izvorul Tămăduirii”. Totodată, jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor și la activitățile cultural-artistice organizate de “Ziua Comunei Nucet”.

În perioada 21 – 23 aprilie a.c., jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, în municipiul Moreni, la târgul tradițional anual ocazionat de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Principala misiune a jandarmilor, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței tuturor participanților, precum și prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

Pentru evitarea unor incidente nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă cetăţenlor care vor participa la manifestările publice următoarele:

-să respecte indicaţiile jandarmilor, celorlalte structuri cu atribuții în domeniu și ale organizatorilor pe timpul derulării evenimentelor;

-să dea dovadă de un comportament civilizat;

-să evite implicarea în conflicte de orice natură;

-să acorde atenție copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;

-să solicite sprijinul jandarmilor aflați în misiune, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...