Jandarmii dâmboviţeni şi câinele „Nafava”, în mijlocul copiilor de la Grădiniţa Nr. 8 „Rază de Soare” din Târgovişte

0 0

Timp de aproape două ore, jandarmii dâmboviţeni s-au aflat în mijlocul preşcolarilor şi cadrelor didactice, la Grădiniţa Nr. 8 „Rază de Soare” din Târgovişte, în cadrul programului naţional Şcoala Altfel „Să ştiu mai multe, să fiu mai bun”. Celor mici le-au fost prezentate atribuţiile jandarmilor, iar în cadrul întâlnirii cu oamenii legii aceştia au făcut cunoştinţă şi cu cel mai de încredere ajutor al jandarmilor: câinele care îi însoţeşte pe aceştia în diferite misiuni. Timizi la prima vedere, prichindeii au fost încântaţi să facă cunoştinţă cu „Nafava”, câinele de patrulare şi intervenţie însoţit de antrenorul său plutonier major Constantin Mihai. Nu au stat prea mult timp deoparte şi, animaţi de curiozitatea specifică vârstei, au luat cu asalt maşinile folosite de jandarmi în misiuni şi au privit cu entuziasm tehnica din dotarea Jandarmeriei.
La sfârşitul activităţilor desfăşurate copii s-au arătat deosebit de încântaţi de ce au văzut iar cadrele didactice au transmis mulţumiri şi aprecieri jandarmilor dâmboviţeni pentru activitatea desfăşurată. De vizita jandarmilor s-au bucurat şi prichindeii de la Grădiniţa Nr. 13 din Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prevenirea victimizării minorilor în mediul online

Structura de prevenire a criminalităţii şi poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat sesiuni de informare a elevilor de la Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte. Întâlnirea a avut ca temă principală prevenirea vic-timizării minorilor în mediul online şi a fraudelor informatice. Şcolarii au aflat despre modul cum pot […]