Jandarmii dâmbovițeni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflaţi în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.
Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată s-au alăturat campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!” inițiată de Patriarhia Română, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.
În zilele de ieri, 7 și azi, 8 octombrie a.c., jandarmii dâmbovițeni s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru a dona sânge, prin gestul lor dând dovadă de solidaritate față oamenii aflați în suferință, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață.
De altfel, în ultimii patru ani, peste 500 de jandarmi, voluntari din alte instituții și cetățeni s-au alăturat demersului Jandarmeriei Dâmbovița în cadrul celor 7 ediții ale campaniei „Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!”.
Acțiunile au avut ca scop conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța donării de sânge și completarea stocului sanguin local.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor, o prioritate a polițiștilor dâmbovițeni

Polițiștii de la structura de prevenire și analiză a criminalității și cei de la Biroul Siguranță Școlară au organizat activități pentru prevenirea comportamentelor delincvente și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială Crevedia.În cadrul întâlnirilor cu elevii, polițiștii au discutat cu aceștia și le-au oferit sfaturi pentru a reduce gradul de […]