Jandarmii dâmboviţeni „Donează sânge, salvează o viaţă!”

I.B.

donare sangePrimii jandarmi dâmboviţeni s-au prezentat, ieri, 24 mai a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa pentru a dona sânge. Acţiunea, înscrisă în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, va continua şi în zilele de 26 şi 27 mai a.c.
Prin gestul lor, jandarmii doresc să determine cât mai mulţi cetăţeni să ia atitudine şi să conştientizeze că prin donarea de sânge pot salva viaţa mai multor oameni aflaţi în suferinţă.
În perioada 23-27 mai 2016, Patriarhia Română, în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină, organizează un amplu program naţional de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a Xl-a ediţie. Campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea cetăţenilor cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, creşterea numărului de donatori şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine.
Până în prezent, la nivelul întregii ţări această acţiune umanitară s-a concretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Undă verde la depunerea proiectelor din pomicultură

Începând din această săptămână, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale primeşte cereri pentru finanţarea proiectelor de investiţii în cadrul submăsurilor 4.1a – „Sprijin pentru investiţii în exploataţii pomicole”, 4.2a – „Sprijin pentru investiţii în procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol” şi 4.2 – „Sprijin pentru investiţii în procesarea /mar-ketingul produselor din sectorul […]