Jandarmii dâmboviţeni, alături de cei aflaţi în suferinţă!

Pentru unii oameni, viaţa este mai grea decât ne-am imaginat, iar problemele de sănătate pe care le au îi determină să privească viitorul fără speranţă. Este şi cazul lui Andrei Viorel Ionuţ, tânărul de 35 de ani, din satul Broşteni, comuna Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Boala de care suferă este atât de gravă încât pentru a rămâne în viaţă a trebuit să i se amputeze ambele picioare. Rămas infirm, acesta locuieşte în casa părintească şi este îngrijit zi de zi de mama şi de tatăl său, oameni în vârstă şi bolnavi la rândul lor.
Jandarmii dâmboviţeni i-au cunoscut povestea şi acum, în pragul Sărbătorilor Pascale au continuat să îl ajute să-şi îndeplinească visul, acela de a se ridica din scaunul cu rotile şi de a avea o viaţă cât mai aproape de normalitate.
Pentru aceasta, are nevoie în continuare de tratament, dar şi de alte investigaţii medicale de specialitate.
Astfel, jandarmii au contibuit cu bani pentru această campanie umanitară, care a debutat înainte de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei, suma strânsă fiind de peste 12.000 de lei.
Prin gestul jandarmilor dorim să sensibilizăm şi alţi oameni care ar putea să-l sprijine pe Ionuţ, orice sumă de bani fiindu-i de un real ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Onoare şi Recunoştinţă Spitalului Judeţean de Urgenţă"

În semn de preţuire pentru salvatorii de vieţi omeneşti, pentru sacrificiile şi eforturile continue pe care aceştia le întreprind, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează un concert extraordinar intitulat „Onoare şi Recunoştinţă Spitalului Judeţean de Urgenţă”.Concertul va avea loc în data de 7 mai, la ora 18.00, în curtea Spitalului […]