Jandarmii au prins un elev care avea asupra sa un cuțit

1 0

Jandarmii au prins un elev un cuțit asupra sa, într-un liceu din Târgoviște, forțele de ordine se aflau  în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ și au fost sesizați de agentul de pază cu privire la faptul că în unitatea școlară se află un elev care are asupra sa un cuțit. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani, a pătruns în unitatea şcolară cu un cuțit, tip briceag automat, cu buton având o lamă de aproximativ 11 cm lungime.

Obiectul periculos a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar elevului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare Poliției Municipiului Târgoviște.Siguranța elevilor reprezintă o prioritate pentru Jandarmeria dâmbovițeană, instituție care are stabilite în responsabilitate 17 unități școlare. La nivel județean există o foarte bună colaborare cu directorii instituțiilor de învățământ și personalul care asigură paza și protecția, aceștia  cunoscând faptul că în astfel de situații trebuie să apeleze la jandarmi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accident  pe DN 7-Găești

Accident  pe DN 7-Găești, au intervenit  pompierii de la Detașamentul Găești cu descarcerare, Detașamentul Titu cu SMURD și SAJ DB cu două echipaje.La locul accidentului pompierii au găsit o persoană care era încarcerată. S-au desfășu ratoperațiuni pentru extragerea victimei. Aceasta ara conștientă și a fost preluată de un echipaj SAJ […]