Jandarmii au participat  la „Ziua de Curăţenie Naţională”  în județul Dâmbovița 

1 0

Jandarmeria Dâmboviţa a răspuns prezent la „Ziua de Curăţenie Naţională”, jandarmii s-au alăturat voluntarilor acestui proiect şi au participat la curăţarea arealelor naturale din proximitatea drumului comunal (DC 140) care leagă cartierul Priseaca de satul Teiș din comuna Șotânga și în zona pârâului Potopu din orașul Găești.

Prin participarea la această campanie, jandarmii au dorit să-şi aducă contribuţia la păstrarea unui mediu curat și sănătos, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor.

Încă din anul 2010 când s-a lansat pentru prima dată această campanie de ecologizare în județul nostru, Jandarmeria a răspuns prezent, iar de atunci am devenit parteneri în fiecare an.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

Duminică, 18 septembrie 2022,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale din județele Giurgiu, Brașov, Prahova și Teleorman, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, comunele Aninoasa, Văcărești, Bucșani și Băleni. […]