Jandarmeria turcă, vizită de informare la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa

Delegaţia Jandarmeriei Turce a trecut şi prin municipiul Târgovişte. Cei 8 ofiţeri şi subofiţeri au efectuat o vizită de informare la sediul Jandarmeriei, unde inspectorul şef, col. Viorel Matei le-a prezentat, pe scurt, activitatea şi misiunile jandarmilor dâmboviţeni.
Întâlnirea s-a încheiat cu vizitarea Expoziţiei „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România” şi a Muzeului Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, ambele aparţinând de Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.
Ofiţerii şi subofiţerii turci participă la un curs de pregătire şi informare, alături de jandarmi români la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bilanţul IPJ Dâmboviţa pe anul 2018

La sediul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii a fost organizată o conferinţă de presă în cadrul căreia domnul adjunct al inspectorului şef, comisar şef de poliţie Păun Sorin a prezentat evaluarea activităţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa în anul 2018. În anul 2018, activităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean […]