Jandarmeria Română este  de 174 de ani în slujba cetățenilor!

Date:

La sediul inspectoratului s-a desfăşurat pe  3 aprilie, în Sala de ședințe “Slt. (p.m.) Negulici Valeriu”, o şedinţă omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române, instituţie care sărbătorește 174 de ani de când domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat ”Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”. 

Ședința omagială a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, apoi au fost evocate momente din istoria Armei, după care colonel Mihai Matei, desemnat inspector șef, a dat citire mesajului adresat tututror jandarmilor la moment aniversar.

La această activitate au participat Claudia Gilia, prefectul judeţului, care a prezentat mesajul dedicat Zilei Jandarmeriei Române, Precucernicul Părinte Consilier eparhial Gabriel Voicilă, care a dat citire mesajului adresat de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei Nifon, jr. Dănuț Popa, secretar general al județului, jr. Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, șefii celorlalte structuri cu care colaborăm și cadre militare în activitate ale Jandarmeriei Dâmboviţa. 

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, 3 ofiţeri și 20 de subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, iar inspectorul şef, colonel Mihai Matei i-a felicitat pentru profesinalism și rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată. Activitatea festivă s-a încheiat prin acordarea plutonierului-adjutant Ciprian Drăghici a titlului de „Jandarm de Onoare al Unității” pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. 

La mulţi ani, Jandarmeria Română!

La mulți ani, jandarmi dâmbovițeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...