Jandarm dâmboviţean, sute de km alergaţi pentru copiii cu autism

Echipa Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor din care a făcut parte şi plutonierul major lonuţ Timofte s-a clasat pe locul al V-lea la competiţia „Autism 24h Marea Neagră 2019”.
Organizat pe plaja din staţiunea Mamaia în acest sfârşit de săptămână, concursul a reunit 60 de echipe din mai multe judeţe ale ţării.
Cunoscut pentru performanţele sale în domeniul sportiv, jandarmul montan a alergat 121 de km din cei 1830 km parcurşi de echipa sa. Prin participarea la acest eveniment caritabil Ionuţ Timofte a dorit să-şi arate susţinerea faţă de copiii care suferă de autism.
Subofiţerul va participa şi pe 12 mai a.c. la semimaratonul – „Bucureşti 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu pe asfalt de 21 de km.
Plutonierul major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER, PRIORITATE A POLIŢIŞTILOR ROMÂNI

Aproape 23.000 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii de ordine publică din toată ţara, în prima parte a anului 2019, valoarea ridicându-se la peste 6,6 milioane de lei. Cifra reprezintă o creştere cu 51,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. La nivel naţional, în […]