Jaf la drumul mare

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat de 62 de ani, din Costeştii din Vale, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras 570 de lei.
în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, miercuri, 19 iunie, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în zona Pieţei 1 Mai din Târgovişte, partea vătămată ar fi fost abordată de un bărbat necunoscut. Profitând de neatenţia victimei şi folosindu-se de metoda „împrietenirii”, bănuitul i-ar fi sustras dintr-un buzunar 570 de lei şi ar fi fugit.
în scurt timp de la comiterea faptei, bănuitul a fost identificat de către poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Târgovişte. Bănuitul, un bărbat de 43 de ani, din municipiu, a fost condus la sediul poliţiei. în prezent, se află la audieri, urmează a fi dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MĂSURI DE SIGURANŢĂ PENTRU EXAMENELE NAŢIONALE 2019

Peste 4.000 de poliţişti acţionează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul, susţinut de cei peste 155.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, să aibă loc în condiţii de sigu-ranţă.În acest sens, cele 3.271 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. Din totalul […]