IVECO Defence Vehicle- o prezență remarcată la Black Sea Defense and Aerospace 2024

Date:

„IVECO Defence Vehicle și Uzina de produse speciale Dragomirești, cu echipa CN Romarm,  au participat la 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐚 𝐃𝐞𝐟𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 (𝐁𝐒𝐃𝐀) 𝟐𝟎𝟐𝟒, una dintre cele mai importante expoziții de profil din Europa de Est, dedicată industriei de apărare, securitate și aerospațiale. Aceste companii, cunoscute pentru inovațiile și contribuțiile lor în domeniu, și-au prezentat produsele și serviciile alături de alți expozanți internaționali de prestigiu”- a informat Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.
Participarea celor două companii din județul Dâmbovița la BSDA 2024 a scos în evidență importanța regiunii în sectorul național de apărare și aerospațial. Expoziția a oferit o platformă unică pentru companiile dâmbovițene de a interacționa cu lideri din industrie, factori de decizie guvernamentali și potențiali parteneri de afaceri, facilitând astfel oportunități de colaborare și dezvoltare.

 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐚 𝐃𝐞𝐟𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 – 𝐁𝐒𝐃𝐀 𝟐𝟎𝟐𝟒, s-a desfășurat  pe platforma Romaero Băneasa și   au participat peste 400 de producători globali de echipamente şi tehnică militară din aproximativ 30 de state membre sau partenere ale NATO. Alături de companiile expozante, au fost peste 300 de delegaţi străini de nivel înalt, reprezentanţi ai 55 de state, de pe toate continentele, care s-au bucurat de parteneriatul cu Ministerul Apărării Naţionale din ţara noastră. La expoziţie, au fost reprezentate toate cele cinci domenii operaţionale – militare: terestru, aerian, naval, cyber şi space.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...