Ivan Vasile Ivanoff, secretarul general al judeţului Dâmboviţa, s-a pensionat

0 0

Jr. Ivan Vasile Ivanoff a fost secretarul general al judeţului Dâmboviţa încă din 1992. Aceasta a ieşit la pensie şi funcţia cel mai probabil va fi ocupată, temporar, de altcineva. Un om profesionist şi deosebit, din 1992 şi până în prezent, jr. Ivan Vasile Ivanoff a „schimbat” toţi prefecţii judeţului, toţi preşedinţii de consiliu judeţean şi toţi funcţionarii publici care s-au perindat în cei 28 de ani prin importanta instituţie. A fost singurul care şi-a păstrat scaunul timp de 28 de ani. Anunţul pensionării a fost făcut public de noul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan:
„O carieră desăvârşită, un adevărat profesionist, un om care a fost factorul de echilibru în activitatea Consiliului Judeţean din ultimii ani. Domnul Ivan Vasile Ivanoff încheie, la sfârşitul acestui an, o carieră de invidiat în funcţia de Secretar General al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut în calitatea sa de Secretar General al Consiliului şi consider că este un exemplu demn de urmat de toţi cei care vor dori să ocupe o astfel de funcţie. Vă suntem recunoscători!”, a afirmat preşedinte CJ, Corneliu Ştefan.
Potrivit datelor pe care le deţinem, jr. Ivan Vasile Ivanoff, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, în 1979 a fost repartizat ca jurist la Întreprinderea de Strunguri Saro din Târgovişte unde îşi desfăşoară activitatea până în 1990. La revoluţie a fost ales de muncitorii din întreprindere să conducă întreprinderea până la 1 martie 1990 când se transfera la ziarul „Dâmboviţa” activând ca ziarist până în august 1990. Din august 1990 este numit în funcţia de secretar al Prefecturii judeţului Dâmboviţa. În 1992 trece ca secretar al judeţului Dâmboviţa unde a activat până în momentul de faţă. Este membru fondator al Fundaţiei „Stolnicul Cantacuzino” pentru crearea învăţământului superior în judeţul Dâmboviţa redactând nota de fundamentare a Hotărârii de Guvern privind înfiinţarea Universităţii de Stat „Valahia” din Târgovişte, în 1992; activează la această universitate în calitate de lector universitar doctor până în momentul de faţă. A militat împreună cu alţi târgovişteni la reînfiinţarea Arhiepiscopiei Târgoviştei. A făcut parte din Adunarea Naţional Bisericească participând la alegerea actualului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române pe Preafericitul Daniel. A fost preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa şi unul din reformatorii Crucii Roşii Române prin adoptarea Statutului acesteia, în 2002 la Liniile Directoare de la Geneva, girând, totodată funcţia de director interimar al Crucii Roşii Române în perioada 2003. Mai este membru fondator al Fundaţiei „Crizantema de Aur”, al Fundaţiei „Mănăstirea Dealu – Curtea Domnească”, al Fundaţiei „Prietenii Curţii Domneşti”, al Institutului de Ştiinţe Administrative al României.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ivan Vasile Ivanoff, secretarul general al judeţului Dâmboviţa, s-a pensionat

  1. Felicitari pentru intrega activitate! L-am cunoscut personal, un profesionist desavarsit,om de aleasa tinuta morala .
    Lamulti ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reprezentanţii magazinelor solicită noului ministru al Mediului să amâne termenul de adoptare stabilit pentru 1 ianuarie 2021 pentru reciclarea sticlelor, peturilor şi dozelor de aluminiu în baza unei garanţii de 50 de bani

Până pe 1 ianuraie 2021 ar trebui adoptată hotărârea de Guvern care dă startul pregătirilor pentru reciclarea sticlelor, peturilor şi dozelor de aluminiu în baza unei garanţii de 50 de bani.România va trebui să reclicleze pe garanţie până pe 1 aprilie 2022.Cei care vor cumpăra o sticlă de suc vor […]