IVAN RĂMÂNE LA CRAIOVA PÂNĂ ÎN VARĂ

Mihai ROŞOIU

Morenarul Andrei Ivan, cel mai bine cotat jucător din lotul Universităţii, va rămâne la echipa din Craiova cel puţin până la vară, deşi în trecutul nu foarte îndepărtat Gigi Becali ar fi pus două milioane de euro la bătaie pentru transferul acestuia.
„Politica clubului va rămâne aceea de a vinde un singur jucător pe an. Pentru că principalul scop va fi acela de a construi o echipă solidă. Trebuie ca toată lumea să înţeleagă că Universitatea nu vinde să trăiască, ci mizează pe o dinamică a transferurilor care să le dea posibilitatea tinerilor Craiovei de a creşte în carieră. Bugetul clubului este dimensionat astfel încât să nu ne bazăm pe vânzarea unui jucător”, a spus Marcel Popescu, preşedintele Ştiinţei, într-o conferinţă de presă, informează site-ul oficial al clubului din Bănie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PAZA OBIECTIVELOR, BUNURILOR, VALORILOR ŞI PROTECŢIA PERSOANELOR, PRIORITATE A POLIŢIŞTILOR

Poliţia Română, prin Direcţia de Ordine Publică, a acţionat, la nivel naţional, pentru verificarea legislaţiei privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor. Premergător sărbătorilor de iarnă, poliţiştii au verificat 4.576 de unităţi care desfăşoară activităţi în domeniu şi 648 de transporturi de valori, fiind aplicate 329 de sancţiuni contravenţionale, în valoare […]