IUSTIN POPESCU A PLECAT DE LA CHINDIA

Date:

Cel mai bun jucător al Chindiei în meciurile din 2024, Iustin Popescu (30 ani), și-a reziliat ieri contractul cu clubul, scadent peste o lună, pe 30 iunie, anunță liga2.prosport.ro.

”Nu am avut nicio propunere concretă de a rămâne la echipă, asta deși fusese o discuție de principiu cu președintele Gabriel Boriga, înainte de închereiea sezonului, după care nu m-a mai căutat nimeni”, ne-a declarat portarul trecut pe la Chindia, Petrolul, Dinamo sau CS Mioveni.

Iustin Popescu are parte de o susținere uriașă în rândul suporterilor Chindiei. A promovat cu echipa din Târgoviște în vara lui 2019 și a sărbătorit alături de fani. Fusese legitimat lângă Turn un an mai devreme și avea să rămână aici și în primul sezon al Chindiei în prima ligă. A revenit, apoi, vara trecută, dar nu a prins minute în prima parte a sezonului, când a fost titularizat Dorian Railean.

A avut intenția chiar să plece, în toamnă, a rămas și a devenit om de bază al echipei după plecarea jucătorului din Moldova la Dinamo. La finalul meciurilor cu parade de senzație, Popescu a rămas minute bune să facă poze cu puștii și fanii din tribune.

”Le mulțumesc din suflet, știu că au fost alături de noi, știu ce fac oamenii de acolo, câtă pasiune și eforturi au pus. Le doresc succes în continuare, am găsit înțelegere să îmi clarific situația și voi ține pumnii Chindiei de oriunde aș ajunge”, a declarat, astăzi, 31 mai 2024, Iustin Popescu.

11 meciuri a bifat Iustin Popescu pentru Chindia în acest sezon de Liga 2 2023-2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...