ITM Dâmbovița- acțiuni de supraveghere a pieței produselor industrial din domeniul de competență

Date:

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița derulează, pe tot parcursul anului, Campania națională de supraveghere a pieței produselor industriale din domeniul de competenţă al Inspecţiei Muncii, coordonat de către Comisia Europeană.

Pe parcursul anului 2023, inspectorii dâmbovițeni au efectuat 72 controale, în cadrul acestei acțiuni, iar în primul trimestru al anului 2024 au fost efectuate 18 acțiuni, în cadrul cărora au fost depistate 7   produse neconforme. Ca măsură, angajatorii au fost sanctionati si li s-a  interzis comercializarea produselor, pana la intrarea in legalitate.

Complementar acestei campanii, în primul trimestru al anului 2024, ITM Dâmbovița a derulat o actiune  de Îndrumare si Constientizare in domeniul Supravegherii Pietei. Aceasta s-a adresat producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor, inclusiv site-urilor dedicate comerțului on-line si a avut ca obiectiv verificarea implementării prevederilor actelor normative cu privire la introducerea pe piaţă a produselor, prin care s-au transpus directivele europene în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...