ITM Dâmbovița: Accesul vizitatorilor este permis exclusiv pe baza certificatului verde COVID

0 0

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița informează publicul că, începând de luni, 25 octombrie, o nouă serie de restricții intră în vigoare, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1130 din 22.10.2021, privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2.
„Astfel, pentru a limita răspândirea virsusului COVID-19, în conformitate cu legislația în vigoare, accesul persoanelor, cu excepția angajaţilor, în sediul INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ DÂMBOVIȚA, „este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, a precizat inspectorul șef Marius Lixandru.
Persoanele fizice provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, trebuie să prezinte un document, pe suport de hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2.
Prin excepție de la cele de mai sus, este permis accesul avocaților, pentru exercitarea activităților prevăzute la art. 3 din Legea nr. 51/1995, pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, republicată cu modificările și completările ulterioare.
În acest context, INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ DÂMBOVIȚA anunță cetățenii care nu au certificat verde și doresc să solicite eliberarea unor acte de către instituția noastră, că pot depune cererile, împreună cu documentele necesare, pe adresa de mail itmdambovita@itmdambovita.ro, urmând ca eliberarea documentelor solicitate să se facă la intrarea în instituție.
Nu în ultimul rând, se reamintește că același act normativ instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toți cetățenii cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă, cu excepția persoanelor care lucrează singure în birou.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ITM Dâmbovița: Accesul vizitatorilor este permis exclusiv pe baza certificatului verde COVID

  1. ah da ? păi nu mai venim, tot ce faceți este un abuz flagrant, discriminare și ilegalitate, FIX abominație a ce NU trebuie să se intâmple !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Studiu CNCAV: Vaccinarea cu schema completă reduce de peste 5 ori riscul de infecție și de peste 10 ori riscul de spitalizare!

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a realizat studiul de eficiență a vaccinării împotriva noului coronavirus în rândul persoanelor vaccinate, comparativ cu evoluția persoanelor nevaccinate. Setul de date analizat a inclus peste 2,7 milioane de teste (pozitive și negative), colectate de la peste 1,7 milioane […]