ISU Dambovifa are un nou inspector şef

La sediul inspectoratului, în prezenţa personalului de la reşedinţă şi a comandanţilor din subunităţile de intervenţie, domnul general maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul locote-nent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa pentru o perioadă de şase luni, începând cu data de 01.04.2021.
Domnul locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu este absolvent al Liceului Militar „Constantin Brâncoveanu” Ploieşti şi al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Este un ofiţer cu experienţă care a îndeplinit funcţia de Şef Centru Operaţional la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” Bucureşti-Ilfov, anterior ocupând funcţia de locţiitor comandant de grup de intervenţie, la acelaşi inspectorat.
În acest moment, gândurile domnului locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetăţenilor şi comunităţii pentru salvarea vieţii, bunurilor materiale şi mediului înconjurător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O oră petrecută alături de jandarmi

Nouă copii din cadrul Fundaţiei „House of Angels” au vizitat sediul instituţiei, în pragul sărbătoririi Zilei Armei.Cele şase fete şi trei băieţi, cu vârste între 11 şi 19 ani, au răspuns invitaţiei după ce în luna februarie a.c. jandarmii au organizat o activitate de informare şi prevenire la sediul organizaţiei […]