ISU „Basarab I” Dâmboviţa a intervenit la 45 de evenimente în ultima săptămână

0 0

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 45 de evenimente: 12 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 incendii de vegetaţie, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare copac, o salvare animal, o deblocare de uşă). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 260 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 25 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare sirene).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de spe-cialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pesta porcină se extinde în judeţul Dâmboviţa

Centrul Local de Combatere a Bolilor din judeţul Dâmboviţa s-a întrunit marţi, 13.08.2019, ca urmare a confirmării apariţiei virusului de pestă porcină africană în judeţul Dâmboviţa, şi anume: Oraş Răcari, Sat Ghimpaţi: 1 gospodărie; Sat Poroinica, Comuna Mătăsaru, 1 gospodărie. Au fost adoptate, în cadrul şedinţei, planurile de măsuri privind […]