ISU „Basarab I” Dâmboviţa a avut peste 39 de intervenţii în ultimele zile

În perioada 12 – 18 august 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 39 de evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 incendii de vegetaţie, 15 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare copac, o degajare de elemente de construcţii instabile). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 238 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 9 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare sirene).
În data de 16 august, în cea de a doua zi a Festivalului Padina Folk, cadre ale Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor (SPIRC) şi voluntari ai ISU Dâmboviţa au desfăşurat activităţi de informare preventivă cu turiştii din zonă.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Săptămâna T.I.S.P.O.L. SPEED

In perioada 12-18 august a.c, poliţiştii rutieri din toate statele Uniunii Europene au acţionat simultan pentru verificarea respectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, urmărindu-se astfel reducerea numărului accidentelor de circulaţie cu consecinţe grave, produse ca urmare a depăşirii limitei legale de viteză.Activităţile se înscriu în cadrul săptămânii […]