Published On: mar, dec. 18th, 2018

ISU „Basarab I” Dâmboviţa a acţionat la sute de solicitări

nichiduta.ro

În ultimele şapte zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 37 evenimente: nouă incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 13 acţiuni pentru asigurare zonă, 11 acţiuni pentru asistenţă persoane şi patru acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocare de uşă, salvare animal şi deszăpezirea a două autoturisme).
Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I”
Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 155 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat trei exerciţii tactice (la operatori economici din raionul de intervenţie) şi o acţiune de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie). Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro