ISJ Dâmboviţa – coordonator naţional al proiectului „Digital Competence in Action”

0 0

Judeţul Dâmboviţa a gazduit două evenimente importante în cadrul Proiectului „Digital Competence in Action” (Competenţele digitale în acţiune), coordonat la nivel national de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa.
Este vorba de o întâlnire de management de proiect la care au fost prezenţi 16 reprezentanţi au autorităţilor regionale şi ai instituţiilor partenere, în care s-a analizat progresul proiectului, s-a discutat planificarea activităţilor transnaţionale şi locale pentru ultimul an de proiect şi posiblităţile de extindere a colaborării între instituţiile din cele trei state europene.
În plus, 31 cadre didactice din Spania şi Regatul Unit au vizitat şcolile şi instituţiile partenere în proiect implicându-se în activităţile propuse de acestea şi observând modalităţile în care sunt integrate competenţele digitale în activităţile educative la nivelul Judeţului Dâmboviţa.
Proiectul „Digital Competence in Action”, cu o durată de 3 ani (2017 – 2020), se desfăşoară în parteneriat cu 16 instituţii din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, România şi Spania, dintre care două sunt autorităţi regionale ca şi ISJ Dâmboviţa.
Scopul acestui proiect este de a îmbogăţi formarea elevilor în privinţa pregătirii lor pentru piaţa muncii, prin crearea şi integrarea resurselor digitale în activităţile didactice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 570 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

In baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 570 de locuri de muncă, din care 20 pentru persoanele cu studii superioare şi 526 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai oferă 24 de posturi pentru muncitorii necalificaţi. Din […]