ÎŞI SCHIMBĂ IVAN IMPRESARUL? Tatăl fotbalistului morenar este nemulţumit de modul în care Sorin Paraschiv a gestionat situaţia transferului fiului său la Steaua

Mihai ROŞOIU
0 0

andrei ivanDaniel Ivan, tatăl lui Andrei Ivan, e supărat pe Sorin Paraschiv deoarece consideră că fiul său a ratat mai multe transferuri din cauza fostului fotbalist al roş-albaştrilor.
În luna decembrie a anului trecut, Gigi Becali era gata să dea aproximativ 2 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Ivan de la CS U Craiova la Steaua. Însă s-a lovit de refuzul tatălui tânărului jucător, deşi cu omologul său din Bănie, Mihai Rotaru ajunsese la un acord. Însă, după ce Andrei Ivan a refuzat să semneze cu Steaua, deoarece Sorin Paraschiv i-a garantat tatălui său că îi va găsi un alt contract în străinătate, în cele din urmă Daniel Ivan este decis cu orice preţ să îi găsească cu ajutorul tuturor relaţiilor sale o nouă echipă atacantului oltenilor. „Nu se poate aşa ceva! Băiatul meu a avut un tren foarte bun în iarnă, dar l-a pierdut. Sorin Paraschiv nu i-a găsit nici pînă acum echipă, a pierdut şi turneul final, dar nici l-a Steaua nu a ajuns. Dacă Gigi Becali îl mai doreşte la Steaua, atunci de această dată nu o să mai stau pe gânduri”, s-a plâns apropiaţilor tatăl lui Andrei Ivan.
Daniel Ivan nu a mai stat în această vară prea mult pe gânduri şi a încercat prin toate căile să îi găsească o altă echipă fiului său. Surse din anturajul fotbalistului de la CS U Craiova ne-au dezvăluit că Ivan senior s-a împrietenit cu un apropiat al lui Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, şi speră să reuşească prin filiera respectivă o eventuală mutare. Sorin Paraschiv a mărturisit că este la curent cu povestea plecării în Spania a tatălui lui Ivan, acolo unde s-a încercat perfectarea unui transfer. În plus, la meciurile oltenilor din play-out chiar şi impresarii Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au fost văzuţi destul de des.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cătălin Cristea, debut cu dreptul la "Centura de Aur"

Dâmboviţeanul Cătălin Cristea, sportiv legitimat la CSM Târgovişte, a început perfect cursa pentru o nouă medalie de aur la turneul internaţional „Centura de Aur”. Boxerul pregătit de Nicu Tamaş a obţinut un prim succes în competiţie, învingându-l pe Ion Marin, de la CSM Călăraşi, într-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri […]