IONUȚ BADEA, FOC ȘI PARĂ PE ARBITRAJ DUPĂ EȘECUL CU CHINDIA

Mihai ROŞOIU
1 0

Ionuț Badea s-a declarat extrem de dezamăgit de arbitrajul partidei cu Chindia Târgoviște. Antrenorul arădenilor consideră că centralul partidei, Marcel Bîrsan, a greșit când a arătat spre punctul cu var după duelul dintre Florea și Erico.

”Nu a fost penalty. Sunt profund dezamăgit de acest lucru. Am întâlnit o echipă despre care știam că se apară bine. Totul a culminat cu această fază în final la care nu am ce să mai comentez. De multe ori, Chindia Târgoviște a fost văduvită de multe situații de arbitraj. Acum, a venit compensarea.

Echipele și-au dorit să joace și acesta este un lucru bun, dar, când vine o asemenea alterare din partea acestor oamenii, nu mai am ce să comentez. Am creat ocazii de gol, avem această situație de finalitate pe care nu o ducem la capăt, dar nu putem controla totul. Pentru că jucăm din trei în trei zile, apare o lipsă de concentrare și se pot întâmpla și ratări”, a declarat Ionuț Badea la finalul meciului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Școala siguranței Tedi

O nouă serie de elevi de clasa I participă anul acesta la Școala siguranței Tedi, un program educativ derulat de Poliția Română și Maspex Romania prin brandul Tedi. Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat activități informativ-preventive în cadrul Campaniei ”Școala Siguranței Tedi”, unde au […]