Ioan Niculae, patron Astra: „ECHIPA E DEZLÂNATĂ, FĂRĂ PERSONALITATE. NU CRED CĂ SUNT PROBLEME LEGATE DE CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF”

Mihai ROŞOIU
0 0

loan Niculae, 65 de ani, a aruncat cuvinte grele asupra jucătorilor de la Astra, după ce giurgiuvenii au pierdut acasă, 1-2, cu Chindia Târgovişte.
„E vorba despre prostie şi despre îngâmfare. Jucători care n-au evoluat mai mult de două meciuri bine, în loc să fie cu gândul la fotbal, şi-au luat-o în cap! Şi cu Dinamo au zis că apare marea echipă Astra şi adversarul se dă la o parte.
Cât am fost modeşti şi am avut bun simţ, am avut rezultate. Până la urmă, care e problema?! Nu e nimic în play-off. Nebunia asta n-o înţeleg. Calificarea în play-off nu e nimic, singurul avantaj e că poţi să joci într-o cupă europeană”, a spus patronul Astrei Giurgiu, la finalul partidei.
Ioan Niculae: „N-are legătură cu Budescu!”
loan Niculae a adăugat că echipa ar fi trebuit să joace chiar şi fără starul Constantin Budescu, accidentat încă de etapa trecută.
„N-are legătură cu Budescu, echipa joacă cu mult mai mulţi jucători”, a declarat, nervos, finanţatorul grupării din Giurgiu.
După acest eşec, Astra tremură pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. Trupa lui Bogdan Andone este pe poziţia a patra, cu 40 de puncte. Gaz Metan Mediaş, prima echipă de sub linie, are 36 de puncte şi un meci mai puţin decât giurgiuvenii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BRONZ LA NAŢIONALELE DE BOX PENTRU GABRIEL ŞTEFAN

Unul dintre sportivii de mare viitor ai secţiei de box din cadrul Clubului Sportiv Târgovişte, Gabriel Ştefan (19 ani), a participat săptămâna trecută la Campionatele Naţionale de box pentru seniori, găzduite de Sala Sporturilor din laşi. Deşi a luptat cu sportivi mai mari de vârstă, Gabriel a reuşit să urce […]