„Invitaţie la o floare -la Penitenciarul Găeşti”

Ş.E.
0 0

penitenciarÎncă de pe data de 22 februarie şi până pe 8 martie 2013, personalul de educaţie şi asistenţă psihosocială din cadrul Serviciului de Reintegrare Socială al Penitenciarului Găeşti a derulat mai multe activităţi cu persoanele private de libertate custodiate. Scopul acestora a fost crearea şi promovarea unui cadru informal pentru a marca şi sărbători Ziua de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femei.
„Au fost organizate mai multe activităţi de informare, prin prezentarea persoanelor private de libertate a unui material suport în format digital, cu istoria şi semnificaţia Zilei de 8 Martie”, a declarat comisar şef de penitenciar Gheorghe Anghel, director Penitenciarul Găeşti. „De asemenea, a fost organizată şi o dezbatere tip concurs, în care persoanele private de libertate au putut să-şi etaleze cunoştinţele legate de tema „Femei celebre care au schimbat cursul istoriei”.
Tot în această perioadă, două grupuri de persoane private de libertate s-au deplasat, împreună cu preotul capelan al penitenciarului, în cadrul proiectului „Pelerinaj”, la Mânăstirea Viforâta, unde, pe lângă activităţile circumscrise proiectului, au sprijinit măicuţele la desfăşurarea unor treburi gospodăreşti de sezon, în curtea mânăstirii şi în livada acesteia.
Scopul activităţilor a fost dezvoltarea personală şi facilitarea procesului de reinserţie socială a persoanelor custodiate în Penitenciarul Găeşti”, a mai precizat Gheorghe Anghel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concedieri în masă la Mechel Târgovişte 530 de angajaţi de la Mechel Târgovişte, disponibilizaţi. VIDEO

În condiţiile în care toată lumea aştepta repornirea activităţii la Mechel Târgovişte, 530 de muncitori de la combinatul Mechel Târgovişte vor fi disponibilizaţi. Combinatul are aproximatriv 2.000 de muncitori, iar primii 530 de angajaţi deja au fost chemaţi la serviciu pentru a le fi înmânate preavizele, unii au semnat alţii, […]