Invitaţie la concert

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prin Şcoala Populară de Arte „Octav Enigărescu”, vă invită sâmbătă, 13 februarie 2021, ora 16.00, în Amfiteatrul „George Enescu” al Liceului de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte la spectacolul „Sunetul iubirii” susţinut de cursanţii clasei de pian.
Sub bagheta magică a profesoarei Andreea Andrei, cu multă dragoste şi profesionalism, fiecare spectacol sau audiţie se dovedesc a fi momente speciale, menite să răsplătească eforturile depuse de aceşti minunaţi copii.
În luna iubirii, dragostea pentru pian va pune reflectoarele nu pe vedete, ci pe viitorii artişti, care vor face cunoscut numele oraşului nostru pe marile scene ale lumii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SANDOI TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA. Chindia e în pericol să nu îşi găsească un stadion pe care să-şi dispute meciurile de pe teren propriu

Emil Săndoi se gândeşte tot la lupta din Liga 1, în ciuda victoriei din optimile Cupei României, 3-0, cu Farul Constanţa. De partea cealaltă, Ianis Zicu acuză arbitrajul, dar recunoaşte că este cea mai grea înfrângere.Chindia s-a impus la scor de neprezentare la Constanţa, în faţa celor de la Farul, […]