Invitaţie Ia spectacoI -PortativuI copiIăriei

0 0

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa invită publicul, vineri, 31 mai, de la ora 18.00, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte, la un spectacol extraordinar dedicat copiilor, intitulat: „Portativul copilăriei”.
Elevii Şcolii Populare de Arte „Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, vor oferi publicului dâmboviţean un program artistic, coordonat de profesorii acestei şcoli. În premieră la Târgovişte, vor concerta Daria Ştefan, finalistă în concursul Next Star şi David Ştefan, finalist în concursul Vocea României junior.
Tot finalistă la Vocea României junior este şi Renata Iager, o dâmboviţeancă foarte talentată, care va încânta cu timbrul său special. O altă invitată este Lorelai, din Târgovişte, omul căruia îngerii i-au dăruit aripi pentru a reuşi, cea care a câştigat nu doar inimile românilor ci şi marele premiu al prestigiosului concurs Românii au talent.
Spectacolul va fi întregit de prezenţa binecunoscutului ansamblu folcloric „Mlădiţe ilfovene”, coordonat de îndrăgita interpretă de folclor Mărioara Man Gheorghe.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU PIERDUT CU FRUNTEA SUS

Campioana din 2019 la volei feminin, Volei Alba Blaj, a câştigat, miercuri, şi Cupa României, după ce a învins în finala Turneului Final Four de la Alexandria, formaţia CSM Târgovişte, cu scorul de 3-1. Scorul pe seturi a fost 25-19, 20-25, 25-18, 25-22. În semifinale, CSM Târgovişte a învins pe […]