INVESTIŢIILE DIN POTLOGI ŞI CORBII MARII, VIZITATE DE PREŞEDINTELE CJ

0 0

Peşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu a efectuat o vizită de lucru în localităţile Potlogi şi Corbii Mari, la obiectivele de investiţii pe care autorităţile locale le au în derulare.
Prima oprire a fost în comuna Potlogi, la blocul de locuinţe pentru tineri destinat închirierii, obiectiv finanţat prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), în valoare estimată de 2.765.140 lei.
Ulterior, au mai fost vizitate şi şantierele de lucru de la locuinţele sociale din satul Româneşti.
În comuna Corbii Mari, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a verificat stadiul lucrărilor la Grădiniţa cu 3 grupe din localitate, la sistemul de canalizare şi la drumurile comunale aflate în curs de asfaltare, prilej cu care şi-a exprimat mulţumirea cu privire la demersurile iniţiate de administraţia locală în vederea unei bune gestionări a proiectelor în lucru. De asemenea, acesta a concluzionat că fiecare dintre obiectivele amintite sunt importante pentru judeţul Dâmboviţa, contribuind la dezvoltarea socio-economică a localităţilor anterior amintite.
Vizita din localitatea Corbii Mari a cuprins şi o acţiune de recompensare a elevilor merituoşi din localitate, primarul lonuţ Bănică oferind unui număr de 25 de copii premii pentru reuşitele lor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA CJ A AVUT LOC ÎNTÂLNIREA DINTRE SPECIALIŞTII DIN REPUBLICA MOLDOVA ŞI SPECIALIŞTII ADR SUD MUNTENIA

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat, dar şi alţi reprezentanţi din cadrul instituţiilor amintite – specialişti în accesarea, derularea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană, au purtat discuţii cu o delegaţie a Comisiilor Regionale Sectoriale din Regiunea de Dezvoltare Sud a Republicii […]